Omtale

 

Presse

Morgenavisen Jyllands-Posten, 20. oktober 2013Læs artiklen her

Stiftsmagasinet udgivet af Helsingør Stift, August 2013, side 17Læs artiklen her

Rapporter - fra tekstilernes verden. Nr. 3, 2013Læs mere her

Menighedsrådenes blad, nr. 2 2012Læs artiklen her

Omtale på Wikipedia, den frie encyklopædiLæs omtalen her

 

Referencer

”Vibeke Lindhardt har med stor ekspertise, glæde og fortælleevne delt sin viden om HM Dronning Margrethe IIs bispekåber med ARoS’ gæster. I en velafvejet balance mellem fokus på teknikker, symboler og processer var foredraget såvel indsigtsfuldt som underholdende. Tak for det!”

Pernille Taagaard Dinesen, Museumsinspektør, cand. mag.Curator ARoS Aarhus Kunstmuseum på udstillingen "Pas de deux royal - et kunstnerisk møde"

 

”At Vibeke Lindhardt er en sand kunstner på sit felt, er der ingen tvivl om! Hendes foredrag om ’De danske bispekåber som pragt, dragt og magt’ fortæller alt om dette. Ikke blot fordi foredraget giver et fint indtryk af hvor krævende, dvs. hvor sen, velovervejet og indviklet en proces det er at fremstille en bispekåbe, men Vibeke Lindhardt giver samtidig tilhøreren den nødvendige indføring i sit mangeårige virke som væver og tekstilkunstner, der skal til, for at man for alvor kan få en fornemmelse af, hvor meget det kræver. Dette, krydret med et godt sprog og en ukunstlet glæde ved generøst at dele ud af sin betagelse af historien, symbolernes betydning, farver og mønstre samt af de tanker der opstår undervejs i en sådan kunstnerisk skabelsesproces gør Vibeke Lindhardts foredrag til en spændende oplevelse og en sand nydelse. Et møde mange danske menigheder kun kan have glæde af.”

Hans-Henrik Nissen, Provst for Fredensborg Provsti